Topp TIO bästa böcker för poker strategier!

Topp TIO bästa böcker för poker strategier!

  • Every Hand Revealed by Gus Hansen (2008)

Kensington kan överraska några personer, men det är en otroligt bra pokerbok som huvudsakligen är inriktad på turneringar utan gränser.

  • The Body Language of Poker (a.k.a. The Book of Tells) by Mike Caro (1994 Edition)

Mike Caro var och förblir en pionjär i bästa poker online strategin. Han har skrivit otaliga artiklar och rapporter om vetenskapen om poker genom åren, och fortsätter att göra det idag.

  • Poker Essays by Mason Malmuth (1996)

Av de många böckerna som ingår i Two Plus Two-katalogen är detta verkligen ett av de bästa. Det får inga stilpoäng. I själva verket är konceptet nästan för enkelt. Poker Essays är bara det – en samling av skrifter (en del kanske säger, musings) av en av spelets stora sinnen.

  • Hold’em Poker for Advanced Players by Mason Malmuth (1993 Edition)

Malmuth är en av endast två författare som får två nomineringar i topp 10. Om någon bok var en “måste läsa” för alla pokerspelare under 1990-talet var det säkert Hold’em Poker för avancerade spelare, först publicerad 1988, och senare tryckt flera gånger sedan.

  • Winning Poker Systems by Norman Zadah (1973)

De flesta läsare har nog inte hört talas om den här boken. Även seriösa spelare skulle ha svårt att identifiera det. Det bör dock komma ihåg fondly.

  • Winning Low Limit Hold’em by Lee Jones (1994)

För många spelare var detta “boken” i nästan ett decennium. För vissa är det fortfarande i dag. Förmodligen bekantade det fler spelare med grunderna i limit holdem än någon annan historia.

  • Hold’em Poker by David Sklansky (1976)

Det var den allra första boken som bara skrivits ut på spel av hold’em för att bli allmänt tillgänglig. Tänk på att den här pokervarianten inte var allmänt känd alls än i vissa delar av söderna och i Las Vegas.

  • Harrington on Hold’em, by Dan Harrington (2006)

Det här är den mest sålda pokerboken i historien, och har nu överträffat 300 000 exemplar som säljs. Inte bara gjorde världspokermästaren 1995 perfekt sin boks release, som kom på höjden av pokerboomen.

  • Super/System: A Course in Power Poker by Doyle Brunson (1978)

Legenden säger att många poker greats var upprörd när två-tiden världsmästaren Doyle “Texas Dolly” Brunson bestämde sig för att kapitalisera på sin framträdande kändis status och ge bort nycklarna till kassan i det som blev känt som Super / System – alternativt titeln How Jag vann en miljon dollar som spelar poker.

  • The Theory of Poker by David Sklansky (1994 Edition)

De flesta spelteoretiker och seriösa pokerspelare betraktar detta mästerverk av David Sklansky som spelets strategiska ordbok. På 276 sidor lång uppdelad i 25 kapitel innehåller denna bok från Two Plus Two Publishing alla grundläggande strategiska grunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *